Ketterä ja tehokas julkaisujärjestelmä

Base C6 on kehittyneillä ja skaalautuvilla ominaisuuksilla varustettu julkaisujärjestelmä vaativaan käyttöön.


Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus on Base C6:n kehitystä ohjaavat isot tekijät.
- Tapani Tikkanen, ohjelmistosuunnittelija
 

Base C6 on nopeasti kehittyvä, kotimainen tuote. C6 edustaa tuotteemme kuudetta sukupolvea. Julkaisujärjestelmä on rakennettu alustalle, joka laajenee tarvittaessa muilla Base C6 -sarjan tuotteilla sekä toimialakohtaisilla ratkaisuilla.


Base C6 Julkaisujärjestelmä on tuote, jossa yhdistyvät ohjelmistokehityksen ammattitaito, kokemus verkkopalveluiden toteuttamisesta sekä jatkuvuus oman tuotekehityksen kautta.


Automatiikkaa kuviin

Kuvat skaalautuvat automaattisesti sisällön kannalta parhaaseen kokoon. Raahaa kuva toiseen paikkaan ja kuva skaalautuu jälleen oikeaan kokoon. 

Näyttävät PDF-versiot

Tallenna sivusta näyttävä PDF-versio. Julkaisujärjestelmä sisältää nyt myös PDF-versiota tukevat muotoiluominaisuudet (mm. PDF-esikatselu).

Nopea, nopea, nopea

Älymuisti ja muut optimointiominaisuudet yhdistettynä vankkaan WPO-osaamiseen tarkoittavat merkittävästi nopeampia sivustoja

 

Sisällön esitys

Tarjoamme graafisen vapauden. Kun sisällön esitystapa erotetaan sisällön hallinnasta, ei julkaisujärjestelmä rajoita sivuston ulkoasua. 

Sisällön muotoilu

Nauti aidosta WYSIWYG-tilasta. Sisällön muotoiluun Base C6 käyttää vahvasti omaan tuotekehitykseen perustuvaa TinyMCE-pohjaista editoria.

Sivustomoottori

Verkkopalvelun ytimessä Zend Framework. Sivuston rakentaminen on paitsi nopeaa, myös luotettavaa, kun se rakennetaan valmiista komponenteista.